Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Licht en Trendy
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Nieuws & pers

De milieu-impact van uw keuze voor bont.

Bont voelt geweldig aan op je huid. Het is warm en luxueus en het is één van de oudste kledingmaterialen in de geschiedenis van de mens. Houd jij net zoveel van bont als wij? Dan hebben we goed nieuws. Bont is ook goed voor het milieu .

De kunst van het verwerken van bont. Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Hoe lang duurt het om een pelsjas te maken? Het is een vraag die vaak wordt gesteld.

Een gids voor het kopen van vintage bont.

Je houdt van bont maar je bent nog te jong en je hebt de centjes niet om een nieuwe bontjas te kopen? Of je houdt simpelweg van vintage? Hier volgen enkele tips waar je op moet letten bij de aankoop van een vintage bontjas.

Merkelijk hogere bontprijzen voor 2021

Door de corona-perikelen op de Deense pelsdierenhouderijen zullen er 40% minder nertsvellen aangeboden worden op de bontveilingen. Dit heeft nu al zijn invloed op de bontprijzen. Wereldwijd zijn de prijzen van nertsvellen in de groothandel nu reeds met 30% gestegen.

Wereldwijde sociale media-campagne voor bont

De Internationale bontfederatie (IFF) is een partnerschap aangegaan met Women's Wear Daily (WWD) voor een wereldwijde sociale media-campagne die vandaag van start gaat. De social media-campagne zal een week duren en zal naar verwachting meer dan een half miljoen modeliefhebbers bereiken.

Opgepast voor de valkuilen van de wintermode

Modetijdschriften publiceren geregeld een lijstje met “must haves” voor de herfst- en wintermode. Maar opgelet met deze lijstjes. Niet elke vrouw staat goed met hetzelfde. Hier volgen drie veel voorkomende valkuilen.

Vijf redenen waarom pels een goede keuze is

Hier zijn vijf redenen waarom pels een goede keuze is.

Pagina's