Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Kent u écht het huis Parmentier?
Vakmanschap – Ontwerper

Nieuws & pers

De top 5 meest gestelde vragen over restyling van oude bontjassen.

Veel bontliefhebbers hebben in hun kleerkast een oude pelsjas die ze niet meer gebruiken omdat deze uit de mode is of te zwaar is geworden. Dit zijn de vijf meest gestelde vragen die we hieromtrent krijgen:

De toekomst van mode en artificiële intelligentie.

Artificiële intelligentie (AI) wordt in bijna elke branche ter wereld gebruikt, dus nu ook in de mode-industrie. Grote mode-concerns investeren enorme bedragen in AI-systemen die hen kunnen voorzien van klantenfeedback. Deze wordt bekomen via analyse van sociale mediapagina's. Hierbij wordt nageg

Drie haalbare stijlaanpassingen voor 2022.

Het is die tijd van het jaar waarin we onszelf goede voornemens beloven, maar die al even snel weer worden verbroken.

Dit is de reden waarom royals vaak bontstola’s dragen tijdens avondevenementen:

Het koninklijke modeprotocol bevat talrijke, soms lastige regels voor de vrouwelijke royals. Eén zo'n regel schrijft voor dat mensen zoals Queen Elizabeth en Kate Middleton hun jassen in het openbaar niet mogen uittrekken.

FURMARK: 10 redenen om enkel natuurlijk bont te kopen.

1. Omdat Furmark het wereldwijde certificerings- en traceerbaarheidssysteem voor natuurlijk bont is dat dierenwelzijn en milieunormen garandeert.
2. Omdat het een eenvoudig en herkenbaar keurmerk is van kwaliteit, garantie en vertrouwen.

Waarom kleding gemaakt van gerecycleerde materialen ‘schone schijn’ is en niet duurzaam.

Tegenwoordig bestaat ongeveer 69% van de kleding uit synthetische vezels, waaronder elastaan, nylon en acryl. Het zit in praktisch alles wat je draagt. Maar de grondstof voor deze vezels zijn fossiele brandstoffen.

Waarom je met een gerust gemoed bont kan dragen.

Er zijn maatschappelijk twee stromingen rond het gebruik van kledingmaterialen van dierlijke oorsprong. 

Pagina's