Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Licht en Trendy
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Nieuws & pers

Merkelijk hogere bontprijzen voor 2021

Door de corona-perikelen op de Deense pelsdierenhouderijen zullen er 40% minder nertsvellen aangeboden worden op de bontveilingen. Dit heeft nu al zijn invloed op de bontprijzen. Wereldwijd zijn de prijzen van nertsvellen in de groothandel nu reeds met 30% gestegen.

Wereldwijde sociale media-campagne voor bont

De Internationale bontfederatie (IFF) is een partnerschap aangegaan met Women's Wear Daily (WWD) voor een wereldwijde sociale media-campagne die vandaag van start gaat. De social media-campagne zal een week duren en zal naar verwachting meer dan een half miljoen modeliefhebbers bereiken.

Opgepast voor de valkuilen van de wintermode

Modetijdschriften publiceren geregeld een lijstje met “must haves” voor de herfst- en wintermode. Maar opgelet met deze lijstjes. Niet elke vrouw staat goed met hetzelfde. Hier volgen drie veel voorkomende valkuilen.

Vijf redenen waarom pels een goede keuze is

Hier zijn vijf redenen waarom pels een goede keuze is.

HBC - Een bontzaak voor de vrouwenrechtenbeweging.

De Hudson's Bay Company bestaat 350 jaar en is één van de langstlopende bontbedrijven ter wereld. Het is ongetwijfeld het belangrijkste bedrijf in de geschiedenis van Canada en speelde een belangrijke rol in de vrouwenrechtenbeweging in de vroege jaren 1900.

Influencers die graag bont dragen

Hieronder vindt u een overzicht van zeer belangrijke influencers die geregeld bont dragen en dit ook tonen op hun Instagram pagina. Sommigen hebben miljoenen volgers.

Vrouwen boven de 50 modebewuster dan velen denken

Vrouwen van boven de vijftig blijken volgens een recente studie goed te zijn voor de helft van de omzet in de modesector. En toch blijven deze vrouwen vaak op hun honger zitten wanneer ze gaan shoppen.

Pagina's