Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Kent u écht het huis Parmentier?
Vakmanschap – Ontwerper

Drie haalbare stijlaanpassingen voor 2022.

Drie haalbare stijlaanpassingen voor 2022.

Het is die tijd van het jaar waarin we onszelf goede voornemens beloven, maar die al even snel weer worden verbroken. Dus hier, om u te helpen een beetje vastberadenheid te tonen in alle dwaasheden die we onszelf beloven, 3 stijltips voor je kleding die je zou moeten maken (en volhouden).

1.Koop minder, draag meer.
Vermijd zoveel mogelijk synthetische kledingmaterialen. Koop kwaliteit en dus kleding van natuurlijke materialen want deze gaan langer mee en laten finaal geen sporen na in het milieu via microplastics. Bovendien zijn natuurlijke kledingmaterialen ook veel aangenamer bij het dragen.

2.Wees brutaal!
Als de afgelopen corona-jaren ons iets hebben geleerd, is het dat het leven kort is. Dus dit jaar koopt u en draagt u eindelijk dat gedurfde kledingstuk dat u al zo lang wou. Draagt u graag bont? Doe het dan en laat uw keuze niet afhangen van het ‘politiek correcte denken’ die uw vrije keuze beperkt tot de keuze van zij die het luidst roepen. Iedere keuze heeft zijn consequenties en kiezen voor natuurlijke materialen die lang meegaan is altijd een verantwoorde keuze.

3.Probeer eens iets anders.
Breng afwisseling in uw leven door eens een andere stijl te proberen maar doe het geleidelijk aan. Verschijn niet van de ene op de andere dag in vriendenkring of op het werk met een radicaal andere kledingstijl. Het is beter om in plaats daarvan geleidelijk elementen van uw outfit te veranderen en te kijken hoe uw omgeving reageert.