Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Licht en Trendy
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Home

Exclusieve Collectie  -  Maatwerk  &  Herwerken Bont

 

 

Exclusieve Collectie

Luxe van schoonheid en draagcomfort
Elke Parmentier-creatie is een streling voor oog en lichaam: de knappe vormgeving, van de hand van onze eigen stylisten, lokt bewondering. En de zorgvuldig geselecteerde pelzen en stoffen voelen zalig aan.

Stijlvolle inspiratie in uw verkooppunt
Breng een bezoek aan één van de vijf exclusieve verkooppunten. Pas de volledige collectie in bont, omgekeerd lam, leder, daim, regenjassen met bontvoering en kasjmier met pelsafwerking.

Kom uw droommantel met de perfecte pasvorm en snit uit onze exclusieve collectie kiezen.

 

Maatwerk

Eigen atelier:  aanpassingen en maatwerk mogelijk
Hebt u uw droommantel gekozen dan zorgen wij - indien nodig - in ons eigen atelier dat deze perfect past of, indien gewenst, volledig naar uw maat gemaakt wordt, dit zowel voor dames als voor heren.

 

Ook voor heren
Parmentier biedt ook voor heren een exclsieve collectie aan. Deze wordt eveneens in ons eigen atelier vervaardigd. Zo zorgen wij ervoor dat de door u uitgekozen jas perfect past of, indien gewenst, volledig op uw maat gemaakt wordt.

 

Herwerken Bont

Parmentier herwerkt eveneens uw oude bontstukken naar een actueel, vlot draagbaar model.
Parmentier verandert, indien gewenst, ook de look van uw oude glimmende nertsjas in discreet fluweel door de glanzende kroonharen te verwijderen. Zo bekomt u een erg zachte, lichte en soepele pels met een discretere look dan traditionele pels.
Een oude pels kan eveneens verwerkt worden in de binnenvoering van een regenjas of als plaid.

 

Wij werken met wat de natuur ons schenkt: eeuwige schoonheid

Wat is tegelijkertijd zacht, sensueel, duurzaam, uniek en persoonlijk? Het antwoord is eenvoudig: outerwear op basis van natuurlijk materiaal. En stel je voor dat je bont, leder, daim, kasjmier…, zo zou kunnen snijden, dat het voelt als een tweede huid? Wel, dat kan! Want in onze familie zijn we al 3 generaties gepassioneerd bezig met natuurlijke materialen te verwerken tot supercomfortabele kledingstukken met tijdloze elegantie. Omdat niks zo leuk is als werken met wat de natuur ons schenkt. Lees mee hoe we eeuwige schoonheid binnen handbereik brengen.

 

Schrijf u in op onze e-nieuwsbrief met tips, trends en interessante weetjes over mode en onze producten.