Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Kent u écht het huis Parmentier?
Vakmanschap – Ontwerper

Waarom u in mei uw bont uit de kast moet halen.

Waarom u in mei uw bont uit de kast moet halen.

Hoewel uw pelsjas er misschien op het eerste gezicht niet vuil uitziet, zal die het wel zijn als deze reeds jaren niet meer is gereinigd. Stof en vuildeeltjes stapelen zich na verloop van tijd op tussen de haren waardoor deze minder glanzen en meer gaan samenklitten. Het geregeld reinigen van bont verlengt de levensduur en verbetert de glans en soepelheid van dit natuurlijke materiaal.

Mensen zijn vaak verbaasd van het resultaat als een bontjas al jaren niet meer is gereinigd geweest. Maar breng uw pelsjas nooit naar de droogkuis! Pels wordt het best gereinigd door een bontspecialist. Wij reiniging bont op een manier die niet schadelijk is voor uw pels en het milieu.

Heeft uw bontjas niet meer de juiste maat? Of ziet het model er niet meer zo actueel uit? Of weegt de jas te zwaar? Laat hem niet in de kast hangen, maar kom ermee langs. Dan zoeken we samen uit of we hem kunnen restylen. Dit kan zowel naar een nieuw model dat u perfect bevalt en opnieuw perfect past, maar evengoed een mouwloze vest om zowel binnenshuis als buiten te dragen of een exclusieve plaid om volgende winter gezellig onder te liggen terwijl u een boek leest of naar uw lievelingsprogramma op TV kijkt.

De maand mei is het ideale moment om dit te laten doen. Dan is de jas, mouwloze vest of plaid zeker klaar voor het volgende najaar. Maak nu een afspraak!