Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Tien pelsitems om geen kou te krijgen

Tien pelsitems om geen kou te krijgen

Pels is volop in het modebeeld aanwezig. Als u al een tijdje niet meer naar het pelsaanbod bij Parmentier hebt gekeken zal het nieuwe aanbod u verbazen. De jasjes zijn jong, vederlicht en vlot draagbaar. Ook poncho’s, mouwloze vesten en bontaccessoires zijn volop actueel. En daarnaast zijn er ook regenjassen met pels en kasjmier met pelsafboording.

Net zoals iedere vrouw in haar kast een ruime keuze nodig heeft om zich voor elke gelegenheid gepast te kunnen kleden heeft zij ook meerdere items in pels nodig om in alle omstandigheden stijlvol en warm de winter door te komen.
Hier volgen 10 pelsitems om geen kou te krijgen.

1. Een pelssboa of –kraag


Een kraag of een boa in pels maakt een gewone stoffen wintermantel zoveel mooier én warmer. Deze kraag of boa kan men bovendien ook eens op een mantelpakje of een warme trui dragen.
 

2.  Een poncho in pels


De poncho is een actuele en originele manier om van het aangename comfort van pels te genieten. Past zowel op jeans, een geklede broek als een avondjurk.
 

3. Een kort vestje in pels


Wellicht het pelsitem waaraan vrouwen het meest plezier beleven. Een vestje in bont kan van half oktober tot Pasen gedragen worden. Op een gewone broek of jeans oogt het jong en sportief. Op een geklede broek of avondjurk oogt het stijlvol en chique. Een kort vestje in bont is bovendien vlot combineerbaar.
 

4. De lange vest in bont


Het meest verkochte pels item. Het kan net als het korte vestje in bont in talrijke omstandigheden gedragen worden. Een lange vest in pels kan zowel zeer sportief als gekleed gedragen worden. Eén van de sterke punten van pels is dat dit prachtig kledingmateriaal zich zeer goed aanpast aan uw andere kleding waarmee u het combineert. Bij de lange vest in pels komt deze positieve eigenschap zeer goed tot zijn recht.
 

5. De 7/8 pelsmantel


De korte bontmantel op 105 cm lengte is de meest verkochte lengte bij de mantels. Hij oogt dynamischer en jonger dan een klassieke lange mantel en kan toch als geklede mantel dienst doen. Zakenvrouwen hebben er een zwak voor.
 

6. De cape in pels


Capes in wol of kasjmier afgeboord met pels zijn al jaren in. Maar een volledige cape in pels is nog exclusiever en nog warmer tijdens koudere winterdagen. U voelt er zich vrij en heel speciaal in.
 

7. De regenjas met pels binnenin


Onze Belgische winters zijn vaak nat en een regenjas in gabardine of zijde met pels in, is een item die vaak zijn dienst bewijst. En voor wie graag pels draagt op een discrete manier is het ook een ideaal item.
 

8. De cape met pelsafboording


Een prachtig basisstuk die elke vrouw nu eenmaal moet hebben. Bestaat in korte en lange versies en geeft u een aparte look.
 

9. Omgekeerd lam


Een pelskledingstuk met de pels binnenin, al dan niet afgeboord met een speciale pelskraag is de lieveling van zij die het liever wat discreet houden én toch warm willen hebben. Kies zeker voor de beste kwaliteit omgekeerd lam die soepel en licht om dragen is. Een loodzware jas blijft toch maar in de kast hangen en is weggegooid geld.
 

10. De mouwloze vest


Een leuk item met tal van mogelijkheden. Je kan het dragen boven een trui of onder een ruime wintermantel. En voor diegene die altijd koud hebben, je kan het zelfs in huis aandoen.