Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Hoe uw outfit verraadt wie u bent ... of wil zijn

Hoe uw outfit verraadt wie u bent ... of wil zijn

Kleuren doen je kleur bekennen
De kleuren van de kleding die u kiest zeggen veel over je persoonlijkheid, of hoe je wil gezien worden door anderen.
Zwart betekent dat je een serieus iemand bent en niet met je laat sollen. Wit wijst erop dat je een eerlijk iemand. Blauw wekt vertrouwen en hoe donkerder het blauw, hoe meer mensen je gaan vertrouwen. Grijs is neutraal en daardoor de beste kleur voor een zakenman. Rood doet je dynamisch overkomen, als iemand met passie. Algemeen wordt gesteld dat rood seks oproept. Het maakt vrouwen aantrekkelijker voor mannen.

Kledingkeuzes verraden je ingesteldheid.
Wie een echt merk draagt, voelt zich zelfzekerder dan iemand met een nepmerk. Wie echte pels draagt heeft een sterkere persoonlijkheid dan wie nepbont draagt, want echte pels is controversieel.
Depressieve mensen hebben de neiging om bij hun kledingkeuze sneller naar jeans te grijpen. Slechts 33% van de vrouwen zegt jeans te dragen wanneer ze zich opgewekt voelen.

Accessoires en schoenen spreken voor u
Vrouwen blijken twee keer vaker een hoed te dragen wanneer ze zich gelukkig voelen dan wanneer ze depressief zijn.
Vrouwen die make-up dragen, als is het maar wat mascara of lippenstift, stralen niet enkel meer zelfvertrouwen uit, ze worden ook geacht meer te verdienen en meer prestigieuze jobs uit te voeren.

Een zonnebril maakt iemand mysterieuzer. Je kan veel over iemand te weten komen door in zijn of haar ogen te kijken. Door de ogen te bedekken voelt de zonnebrildrager zich niet enkel anoniemer maar ook zelfverzekerder, want zij komt mysterieuzer en meer intrigerend over.