Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Els Tibau opnieuw eye-catcher voor Parmentier

Els Tibau opnieuw eye-catcher voor Parmentier

Voor de herfst-winter collectie 2014-15 werkt Parmentier opnieuw samen met topmodel en presentatrice Els Tibau. Stijl, dat straalt Els uit en ook de nieuwe herfst- en wintercollectie van Parmentier. Een perfecte mix om de vier tendensen van de Parmentier-collectie voor te stellen.

Een eerste tendens bestaat uit veel korte getailleerde kledingstukken met prints, die sportief ogen en afgewerkt zijn met grote kragen.

Een tweede tendens is wat men noemt ‘oversized’. Dit is een stijlvolle look waarbij mantels zo’n 2 à 3 maten te groot zijn en gecombineerd worden met een brede ceintuur. Dit is zowel comfortabel als elegant en zorgt voor een vrouwelijk silhouet.  

Parmentier introduceert in zijn collectie ook verschillende soorten body-warmers, zowel kort als tot halfweg de kuit, in een aansluitend model. Deze body-warmers zijn behaaglijk warm en ogen zeer elegant. 

Een laatste nieuwe trend zijn de halflange vesten, zo’n 80 à 90 centimeter, die speciaal ontworpen zijn om los te dragen. Deze outfit is zowel comfortabel als stijlvol. Vrouwen kunnen kiezen voor rechte modellen met ¾ of lange mouwen. Deze vesten hebben niet altijd een kraag, zodat een dikke accessoire gedragen kan worden, voor een persoonlijke toets.