Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

7 manieren om pels te dragen

7 manieren om pels te dragen

Bont is sedert enkele jaren terug volop in de mode. Als u al een tijdje niet meer bij Parmentier naar de pelskleding hebt gekeken zal het nieuwe aanbod u verbazen. De jasjes zijn jong, vederlicht en vlot draagbaar. Ook accessoires in pels zijn hip.
Net zoals iedere vrouw in haar kast een ruime keuze nodig heeft om zich voor elke gelegenheid gepast te kunnen kleden heeft zij ook meerdere bont items nodig om in alle omstandigheden stijlvol en warm de winter door te komen.
Hier volgen 7 manieren om pels te dragen.

1. Een kraag

Maakt een gewone stoffen wintermantel zoveel mooier. Dit kan men bovendien ook op een mantelpakje dragen.

2. Een kort vestje in pels

Wellicht het pels item waaraan vrouwen het meest plezier beleven. Een vestje in bont kan van half oktober tot Pasen gedragen worden. Op een gewone broek of jeans oogt het jong en sportief. Op een geklede broek of avondjurk oogt het stijlvol en chique. Een kort vestje in bont is vlot combineerbaar.

3. De lange vest in bont

Het meest verkochte bont item. Kan net als het korte vestje in bont in talrijke omstandigheden gedragen worden. Een lange vest in pels kan zowel zeer sportief als gekleed gedragen worden. Eén van de sterke punten van pels is dat dit prachtig kledingmateriaal zich zeer goed aanpast aan uw andere kleding waarmee u het combineert. Bij de lange vest in pels komt deze positieve eigenschap het meest tot zijn recht.

4. De 7/8 pelsmantel

De korte bontmantel op 105 cm lengte is de meest verkochte lengte bij de mantels. Hij oogt dynamisch en jong en kan ook als geklede mantel dienst doen. Zakenvrouwen hebben er een zwak voor.

Plaid voor zetel of bed

5. De lange bontmantel

Voor de echt koude dagen gaat niets boven een echt lange pelsjas. Dit is het warmste en meest aangename kledingstuk om tijdens gure winterdagen te dragen. U voelt er zich heerlijk geborgen in.

Plaid voor zetel of bed

6. De regenjas met pels binnenin

Samen met de vesten bont het item waar vrouwen het meest draagplezier aan beleven. Onze Belgische winters zijn immers vaak nat en een regenjas met pels is dus een pels item die vaak zijn dienst bewijst.

Plaid voor zetel of bed

7. De cape met pels

Een prachtig basisstuk die elke vrouw nu eenmaal moet hebben.