Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Licht en Trendy
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Nerts Blackglama

Nerts Blackglama

BlackglamaKiest voor Blackglama nerts dan kiest u voor de fijnste en mooiste zwarte nerts uit Noord-Amerika en Canada. Het Blackglama label wordt slechts toegekend aan een zeer beperkt percentage van zwarte nerts. Vele kenners beschouwen de Blackglama nerts als de allermooiste zwarte nerts.

Unieke zwarte kleur en haarstructuur

Blackglama nerts is een gekweekte nerts met een uitzonderlijk mooie, natuurlijke zwarte kleur. Deze natuurlijke kleur bezit nuances en een uitstraling die door het zwart verven van nertsen niet kan worden nagebootst. Zijn unieke kleur en glans zijn het resultaat van een perfecte harmonie tussen de onderwol en de kroonharen. Typisch voor Blackglama nerts zijn de zeer korte kroonharen die maar net boven de onderwol uitsteken.

Beperkt aanbod

Vele facetten worden nauwkeurig bekeken voor een zwarte nerts het Blackglama label krijgt. De haarstructuur, de haarlengte, de densiteit van zowel de kroonharen als de onderwol en de veerkracht van de vacht worden nauwkeurig gecontroleerd. Het leder onder de vacht is ook zeer belangrijk voor de kwaliteit en de lichtheid van de nertsmantel. De vellen moeten ook licht en soepel zijn.

De keuze van legendarische wereldsterren

Blackglama is wereldwijd bekend voor zijn mooie, opvallende zwart-wit advertentie campagnes met de slogan "What becomes a Legend most?. Reeds decennia lang zijn wereldsterren zoals Elizabeth Taylor, Barbra Streisand, Cindy Crawford, Gizele Bündchen, Linda Evangelista, Liza Minnelli, Naomi Campbell, Audrey Hepburn, Diana Ross en Elizabeth Hurley bereid gevonden om het uitgangsbord te zijn van Blackglama.

Nerts van gecontroleerde origine

Uw Blackglama bontmantel is altijd gemaakt met nerts die op een verantwoorde manier werd gehouden. Vellen afkomstig uit regio’s waar strenge normen in voege zijn voor de pelsproductie krijgen een OA-label (Origin Assured). Alle Blackglama nerts heeft een OA-label. Voor u de garantie dat de pels op een verantwoorde manier werd bekomen.
 

Schrijf u in op onze e-nieuwsbrief met tips, trends en interessante weetjes over mode en onze producten.