Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Kent u écht het huis Parmentier?
Vakmanschap – Ontwerper

Bont kopen? Lees deze tips !

Bont kopen? Lees deze tips !

Bont moet van hoge kwaliteit zijn. Let dus goed op de kwaliteit van het gebruikte bont, maar ook de pasvorm van het model en de juiste ambachtelijke verwerkingstechniek met bont. Dan bent u zeker van een juiste aankoop.

Bont en kwaliteit

Hoe mooier het gebruikte bont voor uw kledingstuk, hoe duurder dit zal zijn. Bont wordt immers per opbod verkocht op de internationale bontveilingen. Het aantal loten bont dat men er koopt heeft geen invloed op de prijs van het individuele lot bont. Op ieder lot bont moet immers afzonderlijk worden geboden. En hoe mooier de vellen, hoe meer bieders en hoger de prijs voor dit bont. Voor extra informatie over kwaliteitsbepaling van bont: klik hier: kwaliteitsbepaling bont.

Bont met een label

Om u bij uw keuze te helpen hebben de bontveilingshuizen kwaliteitslabels voor bont in omloop gebracht zoals:

Maar opgelet: zo'n  label voor bont in een bontjas biedt u niet automatisch de garantie dat die jas effectief uit bont van dergelijke kwaliteit is gemaakt indien u niet met een gerenomeerd huis te maken heeft. Parmentier is sedert 1962 uitgegroeid tot dé referentie voor bont met vijf eigen verkooppunten op toplocaties omdat wij effectief altijd de mooiste kwaliteiten in bont gebruiken voor onze collecties. Uw garantie voor het mooiste bont is het merk Parmentier.

Bont met een OA-label

Bont kan ook een Origine Assured-label (OA-label) hebben, maar dit label is geen kwaliteitslabel voor bont. Het OA-label biedt enkel informatie over de origine van het bont, maar het zegt niets over de kwaliteit van het bont waaruit de bontjas is vervaardigd. Meer info op OA-label voor bont

Bont in een mooi, jong en exclusief model met perfecte pasvorm

Wilt u een mooie, jonge creatie in bont dan moet bij het ontwerp van dit model de pasvorm en de look centraal staan, niet een minimaal verbruik van bont of een eenvoudige bontverwerking. Mooie, exclusieve modellen in bont met een goede pasvorm vereisen vaak wat meer bont in het ontwerp.
Omdat u een exclusief ontwerp zou hebben ontwerpt Parmentier ieder jaar een nieuwe eigen collectie in bont zodat het aanbod waaruit u kan kiezen altijd nieuw, jong, actueel en exclusief is.

Bont verwerkt met de juiste ambachtelijke verwerkingstechniek

De gebruikte verwerkingstechniek van het bont bepaalt mee het gewicht, de soeplesse, de uitstraling en ook de prijs. Bont kan immers op verschillende manieren verwerkt worden, afhankelijk van het beoogde effect. U betaalt voor de tientallen uren ambachtelijk en vakkundig handwerk die onze goed opgeleide mensen in ons eigen atelier besteden aan elke Parmentier-creatie. Dit, samen met het gebruik van de mooiste kwaliteiten in bont en een jong model, biedt u ook de garantie van een écht mooie mantel of vest in bont.

Bont kopen? Breng een bezoek aan Parmentier

Uw beste garantie in een goede aankoop in bont is een vrijblijvend bezoek te brengen aan een van onze vijf exclusieve verkooppunten. U kan er het bont dan zelf voelen en strelen. En uiteraard onze exclusieve modellen in bont passen en hun uitstekende pasvorm ervaren. Dan zal u vaststellen dat Parmentier terecht dé referentie is voor bont in België voor wie het mooiste verwacht.
 

Schrijf u in op onze e-nieuwsbrief met tips, trends en interessante weetjes over mode en onze producten.