Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Licht en Trendy
in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

NL | FR

Aankoop omgekeerd lam

Aankoop omgekeerd lam

Wanneer u een omgekeerd lam aankoopt dan moet u zowel letten op het gewicht van het kledingstuk, de kwaliteit en soepelheid van de gebruikte vellen als de pasvorm. Hou er ook rekening mee dat omgekeerd lam met 'leder' aan de buitenkant in feite een omgekeerd lam is met 'daim' waarop een speciaal laagje werd aangebracht om u de illusie van leder te bezorgen.

 

Kies voor kwaliteit in omgekeerd lam

U kiest voor het mooiste omgekeerd lam als de vellen aan de volgende drie critertia voldoen:

  • Soepele vellen maar met een zekere stevigheid , zodat het kledingstuk zijn model behoud
  • Licht in gewicht
  • Zijdeachtige en fijne daimstructuur

 

Omgekeerd lam met lederlook is geen leder

Kiest u voor een omgekeerd lam met 'leder' aan de buitenkant dan moet u weten dat dit 'leder' in werkelijkheid een kunstmatig laagje is die men op het daim heeft aangebracht. In tegenstelling tot echt leder zal deze laag minder bestand zijn tegen vuil. Bij het dragen van de jas zal deze laag afslijten waardoor het kledingstuk matter wordt. Op lange termijn verouderen mantels in omgekeerd lam met daim veelal beter dan deze met een lederlook.

Let op de pasvorm

Wilt u een mooie, jonge creatie in omgekeerd lam dan moet bij het ontwerp van dit model de pasvorm en de look centraal staan, niet een minimaal verbruik van vellen of een eenvoudige verwerking. Mooie, exclusieve modellen met een goede pasvorm vereisen vaak wat meer materiaal in het ontwerp.
Omdat u een exclusief ontwerp zou hebben ontwerpt Parmentier ieder jaar een nieuwe eigen collectie is omgekeerd lam zodat het aanbod waaruit u kan kiezen altijd nieuw, jong, actueel en exclusief is. Bovendien kan, indien uw maat of kleur niet op voorraad is, dit voor u bijgemaakt worden.

Omgekeerd lam preventief behandeld tegen regenvlekken

Uw omgekeerd lam, aangekocht bij Parmentier, is altijd preventief behandeld tegen regenvlekken.

Opteer voor verslankende verwerkingstechniek

Indien u een elegante en slank ogende mantel of vest in omgekeerd lam wilt kiest u best voor onze exclusieve verslankende verwerkingstechniek . Parmentier vervaardigt haar collectie omgekeerd lam immers op pelsnaaimachines. Met die gespecialiseerde machines bekomt men millimeterfijne naden. Daardoor oogt u met een ontwerp van Parmentier slanker en valt uw kledingstuk soepeler, dan met het traditionele aanbod waarvan Parmentier zich duidelijk distantieert. Tot op de dag van vandaag  is Parmentier een van de weinigen die u deze verwerkingstechniek én slankmaker aanbiedt. Want het is een techniek die zijn roots specifiek in de pelsverwerking vindt. De traditionele producenten van omgekeerd lam hebben deze vaardigheid niet in huis.

Breng een bezoek aan Parmentier

Uw beste garantie in een goede aankoop in omgekeerd lam is een vrijblijvend bezoek te brengen aan een van onze 5 exclusieve verkooppunten. U kan er onze exclusieve modellen passen en hun uitstekende pasvorm ervaren. Dan zal u vaststellen dat Parmentier terecht dé referentie is voor omgekeerd lam in België voor wie het mooiste verwacht.
 

Schrijf u in op onze e-nieuwsbrief met tips, trends en interessante weetjes over mode en onze producten.