Parmentier Luxe Modeontwerper

Het genot van kwaliteit en schoonheid sinds 1962 in pels, omgekeerd lam, leder & daim, kasjmier, luxe regenjassen

Het huis Parmentier
Vakmanschap – Ontwerper

Vergeet dit niet voor de zomervakantie begint !

Vergeet dit niet voor de zomervakantie begint !

Bent u van plan om die oude pelsjas, die al jaren ongebruikt in uw kast hangt, eindelijk eens te laten herwerken naar iets draagbaars tegen de volgende winter? Breng die dan nu nog binnen, nog vóór de zomervakantie. Dan is deze zeker klaar tegen de eerste frisse dagen. In het najaar en de winter kunnen de leveringstijden lang zijn.

Pels is een recycleerbaar natuurlijk kledingmateriaal

Oude pelsmantels kunnen, ongeacht de maat of stijl van de jas, lichter gemaakt worden en perfect herwerkt in:

  • een vlotte, modieuze vest
  • een jonge actuele mantel
  • een binnenvoering van een regenjas
  • een plaid
  • als afboording op een textieljas
     

Naar een actueel model

U kan uw oude pels – ongeacht maat of model - bij ons laten omtoveren en veranderen naar iets compleet nieuws en hedendaags waaraan u opnieuw veel plezier zal beleven. Maak uw keuze op basis van onze exclusieve bontcollectie.

Naar actueel model met andere look

Parmentier kan het uitzicht van bepaalde pelssoorten volledig veranderen. Zo kunnen we de look van uw oude glimmende nertsjas veranderen in discreet fluweel. Dit doen we door de glanzende kroonharen van de pels te verwijderen! Zo krijgt u een erg zachte pels met een fluweelachtig uitzicht en met een volledig andere look dan de traditionele pels. Bovendien wordt uw pels door deze verwerking ook lichter en soepelder.

Naar een binnenvoering

Uw oude pelsjas kan, al dan niet geschoren, de binnenvoering in uw nieuwe regenjas worden.
Deze regenjas maken we dan speciaal voor u en we integreren er uw oude pels in. Maak uw keuze op basis van onze exclusieve luxe regenjassen.

Als afboording op een textieljas

Een oude pelsjas kan ook gerecupereerd worden om er mooie kragen en afboordingen op uw textieljassen van te maken. U kan tevens bij ons een nieuw kledingstuk in omgekeerd lam of kasjmier aankopen en er uw pels laten opzetten.

Plaid voor zetel of bed

Als plaid voor in de zetel of op bed

Beschikt u over een oude mantel in luipaard, ocelot of vos die u niet maar draagt? Laat er door ons een mooie plaid van maken voor in de zetel of op bed.

Kom langs voor kosteloos advies.

U bent welkom in onze vijf verkooppunten voor meer informatie. Vergeet uw mantel niet mee te brengen, dan kunnen wij u veel beter adviseren.
Kijk op onze website voor de openingsuren en de verlofperiodes.